NPS 2.0 ja muut CSM- kyselyt helposti

-osallistumalla Helsingin seudun kauppakamarin CSM-koulutuspäivään 14.5.2025 saat maksuttoman 2kk tutustumisjakson Zeffi CSM-työkaluun (arvo 690€).

caju-gomes-QDq3YliZg48-unsplash

NPS 2.0 on valmis kysely asiakaskokemuksen luotaamiseen. Samalla keräät liidejä ja Google-arvosteluja tyytyväisiltä asiakkailta. Voit muokata kyselyn täysin teidän näköiseksenne.

Kuva 11.5.2023 klo 13.03NPS 2.0 pähkinänkuoressa

 1. Kerää liidejä, Google-suosituksia ja lisämyyntiä samalla kun kartoitat NPS:n. Sovita kysyttävät kysymykset NPS-vastauksen mukaan - suosituksia kerätään tyytyväisiltä, korjaava palaute arvostelijoilta.
   
 2. Jaa kysely linkillä, sähköpostilla tai SMS:llä. Mahdolliset SMS-kutsut on ainoa maksullinen palvelu (0,07€/SMS) demokaudella. Esimerkki vastaajanäkymästä
   
 3. Anna tekoälyn selvittää, mitkä ovat vastaajillenne oleellisimmat kehittämiskohteet tai hyödynnä uusinta kieliteknologiaa tekstinanalyysissa. Avoimen palautteen analyysin ei tarvitse olla musta laatikko vaan vaan se auttaa näkemään tarkalleen, mitkä ovat asiakkaiden kipukohdat ja heitä ilostuttavat asiat palvelussanne. Esimerkkiraportti
   

Sivun yläosan kuva: Caju Gomes / Unsplash

Millaisen lisenssin käytännössä saat CSM-koulutuksen osallistujana:

 1. Zeffi Genius-lisenssi, max. 2500 tunnistettua vastaajaa; kuluton kokeiluaika 2kk koulutuksesta.
 2. Kieliteknologiaominaisuudet - sentimenttianalyysi, tunneprofilointi, sekä avainsanojen tunnistus.
 3. Patentoitu teknologia auttaa sinua näkemään tarkemmin mihin asioihin CSM-työssä kannattaa keskittyä - millä on asiakkaillenne merkitystä.
 4. Halutessasi voit osallistua maksuttomaan 2h koulutukseen. Lisätietoa: www.zef.fi/fi/ilmaiset-koulutukset